VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

Bridge IT Solutions AS ble etablert 1. april 2012 og er en totalleverandør av IKT relaterte tjenester og konsulentbistand.
De ansatte besitter en sterk, faglig kompetanse og har lang erfaring av IKT- drift, tjenester og produkter. Vi har innsikt og erfaring fra en lang rekke forskjellige bransjer i både privat- og offentlig sektor.
Selskapet drifter i dag virksomheter på opptil 450 brukere/ansatte, og er også innleid som 1. 2. og 3. linjesupport i et par virksomheters egne IT-avdelinger.
Bridge IT satser sterkt på å sette seg inn i kundens behov og vi strekker oss langt for å nå de mål og visjoner våre kunder har for å skape lønnsom vekst. Vi tenker fremtidsrettet, langsiktig og kostnadseffektivt.
Kommunikasjon, samarbeid og tilgang med sikkerhet i fokus – din egen IT-avdeling
Kjell & Company er et av Sveriges sterkeste varemerker og en ledende aktør innen svensk detaljhandel. Selskapet har mer enn 30 års erfaring med hjemmeelektronikk i kombinasjon med meget høy kunnskap og personlig rådgivning. I Norge ble Kjell & Company etablert i 2015. I dag har vi butikker fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.
Kjell & Company er et selskap som elsker teknologi, og vi deler mer enn gjerne kunnskapen vår med deg.
Med mål om å forbedre menneskers liv gjennom teknologi tilbyr vi et oppdatert kvalitetssortiment i alle butikker og på kjell.com. Selgerne våre har stålkontroll på siste nytt og hjelper deg gjerne med å finne en løsning som er tilpasset nettopp deg.
21 butikker i Norge, 107 butikker på 53 steder i Sverige og e-handel via kjell.com.
Nærmere 1000 ansatte – med logistikkanlegg og hovedkontor i Malmø.
Innkjøpskontor i Shanghai siden 2007.
Nærmere 2 millioner medlemmer i kundeklubben vår.
M3design is a a recently opened studio, based in Geilo, Norway.
It was founded by graphic designer Hugo Macedo, who aims to produce innovative design projects, that deliver market visibility, through visual communication for effective advertising.
The markets are packed to the brim with visual elements from other sources, and the need to be seen and heard has never been more crucial than today.
Need to make your company, team or organisation heard? We’ll be happy to have a talk with you.
M3design focuses on being up to date with trends and follow the natural movement and behaviour of todays market.
We do this with our touch and your view. We hope to hear from you soon.

Noen av MULIGHETENE for eksponering

BLI MED PÅ LAGET

VI ER KONTINUITETSBÆRERE OG SKAPER FASTE AKTIVITETER I DEN NORSKE E-SPORT SCENEN

Med vårt engasjement og våre ildsjeler som innehar erfaring fra de største turneringsplattformene i Europa og Norge er vi med på å øke aktiviteten i den Norske e-sport scenen. Med fokus på fair play og holdninger blant våre utøvere er vi i ferd med å bli en anerkjent og respektert turneringsarrangør som utøverne stoler på.                                          I tillegg til våre ukentlige turneringer kjører vi også seriespill imellom Telialigaen sine sesonger for å holde aktivitetsnivået og seriøsiteten oppe.