Partner myFragTheatre

BRIDGE IT SOLUTIONS AS !

Vi har inngått en sponsoravtale med Bridge IT  Solutions AS.

Bridge IT Solutions AS sponser oss blant annet med fysiske servere slik at vi hele tiden har nok kapasitet til å møte den økende pågangen i vår CS:GO Gather.

Avtalen bidrar til at klubben sparer store summer på serverleie hvert år, og gjør også ekspansjon av gatheren mulig.  Pr 1. Januar 2021 har vi kapasitet til å serve 10 kamper samtidig, eller 100 spillere. (5 spillere pr lag, 2 lag pr kamp)

Bridge IT Solutions AS har også gitt oss kr 15.000,- til premiepenger i Bridge IT Showdown som avholdes fra 15. til 17. Januar 2021.

I denne turneringen kan alle Norske lag delta, for å kjempe om en del av premiepotten.

Vi takker Bridge IT Solutions AS for samarbeidet og ser frem til ett langvarig og fruktbart samarbeid for begge parter.

Bridge IT Solutions AS ble etablert 1. april 2012 og er en totalleverandør av IKT relaterte tjenester og konsulentbistand. De ansatte besitter en sterk, faglig kompetanse og har lang erfaring av IKT- drift, tjenester og produkter.

Vi har innsikt og erfaring fra en lang rekke forskjellige bransjer i både privat- og offentlig sektor. Selskapet drifter i dag virksomheter på opptil 450 brukere/ansatte, og er også innleid som 1. 2. og 3. linjesupport i et par virksomheters egne IT-avdelinger.

Bridge IT satser sterkt på å sette seg inn i kundens behov og vi strekker oss langt for å nå de mål og visjoner våre kunder har for å skape lønnsom vekst. Vi tenker fremtidsrettet, langsiktig og kostnadseffektivt.

Kommunikasjon, samarbeid og tilgang med sikkerhet i fokus – din egen IT-avdeling

RELATERTE ARTIKLER