Intervju CS:GO myFragTheatre

myFragTheatre presenterer «Matata»

I ukene som har vært og ukene som kommer, fortsetter vi å publisere korte portretter av både crew og utøvere i myFragTheatre E-Sport Klubb. Dette gjør vi for at dere som følger oss skal få ett innblikk i hvem vi er og hvilke oppgaver hver enkelt har i klubben.

Nestemann ut blant portrettene våre er en av våre CSGO utøvere! Nemlig Marta «Matata» Øvrelid. Marta er 22 år, og ble først en del av myFragTheatre-miljøet gjennom gatheren vår. Marta sprer masse god energi og godt humør, i tillegg til å skyte dødelige skudd med AWP’en. Marta blir beskrevet som snill, vilter, engasjert og omsorgsfull. Hun er lagleder, eller kaptein om du vil – på det helt ferske jentelaget, myFragTheatre.cs Femme.

Hei Marta, fortell oss om hva du spiller og hva din rolle er i myFragTheatre.

HeiHei Frags!  Min rolle i mFT er nå først og fremst å være kaptein for de nydelige jentene vi har samlet sammen for Femme laget vårt! Vi er en liten flokk med dronninger, som jeg har tatt på meg ansvaret for og skal gjete til seier!

Hva var det som gjorde at du valgte å bli med i akkurat myFragTheatre?

Det er jo supre personer der selvfølgelig! Jeg valgte å bli med i mFT fordi nye spillere ble tatt imot med åpne armer og man fikk støtten man trengte for å ta det neste steget! Femme lag var lenge ønsket av mFT, da så jeg og jentene en mulighet vi ønsket å gripe!

Hvilke mål har du individuelt og hvilke mål har myFragTheatre Femme?

Individuelt så er det å bli en så god lagspiller som mulig, samtidig som at jeg er god nok individuelt til å dra min del av lasset. Målet for oss i femme er å lære det vi kan, bli bedre sammen og kunne stille oss vedsiden av og kalle oss et «community» som sparker i fra seg.
 
Quote fra Merethe! «Girls wanna have fuunnn»  

Apropos gaming, hva er dine top 3 dataspill gjennom tidene?

Mine top spill er vel da CSGO og Overwatch. Det er de to jeg trives best med, da det er FPS og PVP. Har aldri egentlig hatt tålmodighet til story spill eller lignende,  så har heller mange svette timer i mer fast-paced spill, der det går mer på kommunikasjon og taktikk. Jeg syns det er triveligst å spille med andre personer og det gir en god mestringsfølelse å klare noe sammen som et lag!

Hva bedriver du tiden med når du ikke holder på med noe gaming-relatert?

Er litt imellom jobb nå. så går mest i gaming og praccing med jentene altså. Til sommeren nå så blir det vel litt arbeid igjen. Driver med renovering og maling av hus, og ellers er det å være med min kjære og dyrene mine.

Hvordan vil du beskrive deg selv som person, og hvordan tror du en av dine beste venner ville beskrevet deg med tre ord?

Jeg er 22 år med ivrigheten til et barn! Omtenksom, men frampå! Stort hjerte, med mulig kort lunte XD

 

 

RELATERTE ARTIKLER