Intervju CS:GO myFragTheatre

myFragTheatre presenterer «Gdi»

Vi fortsetter å publisere korte portretter av både crew og utøvere i myFragTheatre E-Sport Klubb. Dette gjør vi for at dere som følger, oss skal få et innblikk i hvem vi er og hvilke roller hver enkelt har i klubben.

Nestemann ut er vår «Head of Esports» eller sportslige leder om man vil. Nemlig Andre «Gdi» Solbakken Nilssen. Gdi er 34 år og har lang erfaring som utøver. Han har vært interessert i gaming og e-sport siden tidlig i ungdommen, og den foretrukne sjangeren er FPS (First Person Shooter). For tiden går det mest i CS:GO, WoW og PUBG. I tillegg er han en ivrig deltager i vår CS:GO gather og klubbens «bestefar»

Hei Andre! Fortell oss om hva din rolle er i myFragTheatre.
Jeg er leder for E-sport, min rolle er å tilrettelegge og hjelpe de forskjellige lagene mest mulig, samt å få inn nye lag i andre spill. Hittil har det vært mest fokus på CS:GO laget, hvor jeg også har vært trener.

Hva var det som gjorde at du valgte å bli med i akkurat myFragTheatre?
Det var veldig tilfeldig, jeg var på leit etter noen likesinnede å spille CS med, og tok kontakt med Slettemoen via en utlysning på Gamer.no for noen år siden. Når Morten lurte på om jeg ville bli med på prosjektet, var det lett å bestemme seg.

Kan du fortelle litt om hvordan du jobber med utviklingen av laget og spillerne i klubben?
Det har vært tidskrevende å få inn riktig spillere. Det må være 5 stykk som liker å spille sammen, og vil spille sammen hver dag. Det er viktig med god kjemi i laget. Individuelt med spillerne er det veldig forskjellig, alt fra gjennomgang av demoer til veiledning.

Hvor ser du laget om tre år, og hva er det største målet å nå per dags dato?
Per dags dato er mitt mål å få CS-laget til 2. div. i Telialigaen. Om 3 år håper jeg vi kjemper i toppen av CS-Norge.

Hva tenker du må til for å nå toppen av CS-Norge?
For å nå toppen, tror jeg det er viktig at alle er innforstått med at dette er et langtidsprosjekt. Vi kommer til å møte motgang, og da er det viktig at vi står i det. Klarer vi det, vil vi utvikle oss som lag og komme sterkt ut av det.

Hva driver du med utenom myFragTheatre?
Jeg jobber som planlegger i et elektrofirma og har ei datter på 3 år. Så det har vært nok å finne på 

Helt på tampen. Hvordan tror du en som kjenner deg godt ville beskrevet deg, hvis vedkommende bare kunne bruke tre ord?
Snill, «ler mye» og ivrig.

RELATERTE ARTIKLER