Intervju myFragTheatre

myFragTheatre presenter «Haxzer»!

myFragTheatre E-Sport Klubb vil i ukene som kommer, publisere flere korte portretter av både spillere og «crew», slik at dere som følger oss kan få ett innblikk i hvem vi er og hva vi gjør i klubben.

Først ut er Styrets Nestleder og leder for vår driftsavdeling. Nemlig Robin «Haxzer» Larsplass!

Robin startet med E-Sport i 2010 og har selv vært en aktiv utøver på det høyeste nasjonale nivået.

Han har siden den gang, vært både trener og manager for flere lag og klubber i den norske scenen. Siden oppstarten av Telialigaen (tidl. Telenorligaen) har Robin også vært en del av Gamer.no sitt «cheatbuster» team. I tillegg spiller han for vårt oldboys-lag i Telialigaen.

Innad i myFragTheatre er Robin personen som sørger for at alt det tekniske fungerer.

Hei Robin! Fortell oss om hva din rolle er i myFragTheatre.

Hei Caspar! Min rolle i myFragTheatre er driftsansvarlig, med hovedansvar for drift og vedlikehold av tjenester, spillservere, nettside, gathertjeneste og utvikling av alle disse tjenestene.

Hva var det som gjorde at du valgte å bli med i akkurat myFragTheatre?

Jeg hørte om myFragTheatre gjennom en av moderatorene, og tok veldig tidlig kontakt med Slettemoen, da teknisk kompetanse for servere og oppsett av disse, var ettertraktet. Da grep jeg sjansen jeg fikk, og satt opp serverne. Valgte deretter å videreutvikle gathertjenesten, da den første discordbotten hadde jevnlige problemer, som gjorde at den forsvant i lengre perioder uten at vi kunne løse dette selv. Da løste vi dette ved at jeg satt opp en annen type gatherbot på discorden. Dette eskalerte fort og plutselig var jeg blitt leder for driftsavdelingen.

Hva driver du med utenom myFragTheatre?

Utenom myFragTheatre jobber jeg på Elkjøp i Molde på support-avdelingen. Jeg spiller også en del Counter-Strike. Da jeg tidligere har spilt på et relativt respektabelt nivå.

Hvilke type spill liker du å spille og hvorfor liker du akkurat disse spillene?

Jeg liker personlig best FPS sjangeren, gjerne da typ CS:GO eller Apex Legends. Jeg har alltid likt FPS sjangeren best. Spesielt Counter-Strike serien, da det er mye samspill, kommunikasjon og taktikk i bildet. Apex Legends derimot er også samspill og kommunikasjon, men litt mindre taktikk da du ikke har granater på samme måte. Men samspillet og kommunikasjonen er det jeg liker best.

Hvordan tror eller håper du organisasjonen vår vil utvikle seg de neste tre årene?

Jeg ønsker at myFragTheatre skal bygge seg opp til å være et av de hyggeligste, og inkluderende miljøene, slik vi allerede er. Bare i mye større skala, egentlig for alle norske e-sportutøvere i alle aldre.

Hvem er du som person, og hvordan tror du en av dine beste venner ville beskrevet deg med tre ord?

Jeg som person er en ungdom på 24 år. Jeg er inkluderende, ikke dømmende, og veldig opptatt av at andre skal ha det bra.

RELATERTE ARTIKLER