Intervju CS:GO myFragTheatre

myFragTheatre presenter «emma»

I ukene som har vært og ukene som kommer, fortsetter vi å publisere korte portretter av både crew og utøvere i myFragTheatre E-Sport Klubb. Dette gjør vi for at dere som følger oss skal få ett innblikk i hvem vi er og hvilke oppgaver hver enkelt har i klubben.

Nestemann ut blant portrettene våre er en av våre CSGO utøvere! Nemlig Emma «emma» Solvang Thorvaldsen . Emma er 25 år og ble kjent med myFragTheatre gjennom gather-systemet. Emma er pådriver for å dra i gang kamper og bidrar alltid med godt humør. Hun er spiller på myFragTheatre.cs Femme, er tidligere Challenger og er en dødelig support – spesielt med «deaglen» i hånden. Av en som kjenner Emma godt, blir hun beskrevet som en solstråle med godt humør og som en inkluderende og dedikert person.

Hei Emma, fortell oss om hva du spiller og hva din rolle er i myFragTheatre.
Hei på dere! Jeg er en nordlending med mye futt. Går ofte inn for å gi en kraftsalve der det passer seg (eller ikke passer seg), og har forsåvidt funnet ut i etterkant at jeg er djevelsk flink på å supporte entryfraggers. Sånn ellers, så er jeg ufattelig glad i Deagle’n, scout (skuta, kikkert) og AWP. (stjernekikkerten)
Min rolle i MFT er vel for øvrig å holde jente oppe i humør og gjøre som jeg får beskjed om. Jeg er en høne uten hode i CS, derfor er det viktig at jeg ikke får en lederrolle der.

Hva var det som gjorde at du valgte å bli med i akkurat myFragTheatre?
Nå syns jeg du spør veldig vanskelig. Var vel slik at jeg ikke har drevet med teamspilling i CS før og kjente at det hadde vært kult å prøve å lære seg litt mer team-baserte ferdigheter i spillet, i stedet for å bare lære seg å skjelle ut folk fordi «cheater» i MM. Fikk en dag plutselig spørsmål om jeg kunne tenke meg en plass på femme, og vipps – så var vi her!
Hvordan vil du beskrive kjemien og samarbeidet for øvrig, i myFragTheatre Femme?
Samarbeidet er godt. Kjemien er enda bedre. Jeg strøk i naturfag. Men vi er 5 individer som passer veldig godt sammen, og har det som regel veldig gøy når vi spiller.

Apropos gaming, hva er det som gjør gaming verdt å bruke tid på?
Jeg liker å kjenne på mestringsfølelse. Det er ekstra gøy å kunne heie på jentene mine etter at jeg har dødd, dersom jeg peaket noe jeg ikke skulle peaket i utgangspunktet. Samholdet man får fordi man bruker mye tid sammen, er et bra utgangspunkt for vennskap som kan vare livet ut.

Bortsett fra å game, hva liker du å drive med?
Jeg er veldig glad i hester og driver regelmessig med dette. Sånn ellers, så går som regel tiden til å henge med samboern min og se Ringenes Herre (for 12.000’nde gang)

RELATERTE ARTIKLER