Intervju CS:GO myFragTheatre

myFragTheatre presenter «cama»

I ukene som har vært og ukene som kommer, fortsetter vi å publisere korte portretter av både crew og utøvere i myFragTheatre E-Sport Klubb. Dette gjør vi for at dere som følger oss skal få ett innblikk i hvem vi er og hvilke oppgaver hver enkelt har i klubben.

Nestemann ut blant portrettene våre er en av våre CSGO utøvere! Nemlig Carl Martin «Cama» Faannessen. «cama» er 19 år , født i Norge men har bodd utenlands helt til han ble 18 år, og flyttet hjem til Norge for å studere. Drømte om å bli pilot eller arkitekt i sine yngre dager. «cama» har bodd i både Hong Kong, Kina, Nepal, Singapore og Filippinene og har spilt i «SEA» scenen i 2 år. I vårt CSGO lag er «cama» den spilleren som har vært med oss lengst, og kanskje den spilleren som har utviklet seg mest som lagspiller det siste halvåret.

Hei  Carl Martin, fortell oss om hvilket spill du spiller og din rolle som spiller i myFragTheatre.

Jeg spiller Counter Strike Global Offensive, eller CSGO som de fleste sier, og jeg spiller Rifler-rollen på laget.

Hva var det som gjorde at du valgte å bli med i akkurat myFragTheatre?

Jeg fikk først vite om myFragTheatre da jeg lette etter lag å spille med videre i Telialigaen høsten 2020, etter at det første laget mitt trakk seg fra ligaen. Jeg tok kontakt med Slettemoen på Discord, men kom ikke inn på laget på første forsøk, da de hadde noen andre kandidater de ville prøve. Jeg fikk et tilbud på å bli med på gathers i stedet. Etter et par gathers var jeg plutselig på laget og her er jeg ennå.

I løpet av de neste tre årene, hva ønsker du mest å oppnå som spiller og som et lag?

Som en spiller, vil jeg heve ferdighetene mine til samme nivå som de beste. Ikke bare norge, men også i verden.  Med laget så ønsker jeg å rykke opp til 2. div. så fort som mulig, og se om vi kan få til opprykk til første.

Hva tror du må til for å oppnå dette?

For å oppnå dette må jeg fortsette med mye egentrening. I CSGO gjelder virkelig ordtaket øvelse gjør mester, og for å komme opp til 2. div., må vi øve så mye som mulig og bruke den tiden vi har sammen som et lag effektivt.

Det har jo kjent at det blir noen utskiftninger i laget. Hvordan tenker du dette vil påvirke utviklingen for laget?

Jeg stoler på at alle endringer som blir gjort i laget, er for at vi skal bli bedre. Målet er å komme til topps i Norge, og da er det gjerne naturlig at det må til utskiftninger.

Hva driver du med utenom å spille for CS-laget til myFragTheatre?

Jeg studerer geologi på Universitetet i Oslo, og jobber deltid hos Dominos. 

Hvem er du som person, og hvordan tror du lagkameratene dine i  CS-laget ville beskrevet deg med tre ord?

Som en person hadde jeg sagt at jeg er blant annet ganske rolig, lett å komme overens med og hardtarbeidende. Jeg tror lagkameratene mine hadde beskrevet meg som en dedikert, humoristisk, og chill person.

RELATERTE ARTIKLER