Partner myFragTheatre

KJELL & COMPANY !

Vi kan med stor glede endelig informere om at vi har fått på plass en samarbeidsavtale med Kjell & Company

Kjell & Company er ett av Sveriges sterkeste varemerker og en ledende aktør innen svensk detaljhandel, selskapet har mer enn 30års erfaring med hjemmeelektronikk i kombinasjon med meget høy kunnskap og personlig rådgivning.

Kjell & Company ble etablert i Norge i 2015 og har i dag butikker fra Kristiansand i sør, til Tromsø i Nord.

Historien om Kjell

I 1988 startet de tre brødrene Dahnelius og pappa Kjell en liten familiebedrift som fikk navnet Kjell & Company. Storebror Markus tok førersetet, og pappa Kjell – som hadde jobben som selger nesten hele livet – bidro med sin ekspertise. Fellesnevneren for alle fire, og det som ble kjernen i bedriftens identitet, var og er den store interessen for teknologi i kombinasjon med et kunnskaps- og løsningsorientert perspektiv.

Fra en liten familiebedrift – til 130 butikker

Den lille familiebedriften har vokst siden begynnelsen på 80-tallet, men familiefølelsen og bedriftskulturen har bestått. Familien Dahnelius eier fremdeles selskapet sammen med hovedeier FSN Capital.

Mer enn 30 år med kunnskap og teknologi

Kjell & Company er et selskap som elsker teknologi, og vi deler mer enn gjerne kunnskapen vår med deg.

Med mål om å forbedre menneskers liv gjennom teknologi tilbyr vi et oppdatert kvalitetssortiment i alle butikker og på kjell.com. Selgerne våre har stålkontroll på siste nytt og hjelper deg gjerne med å finne en løsning som er tilpasset nettopp deg. 

Kjell Academy – vår selgerskole

For at selgerne våre alltid skal kunne gi aktuell og relevant teknologikunnskap, har vi utviklet vår egen skole: Kjell Academy. Der har vi entusiastiske lærere som produserer veiledet opplæring, e-kurs, filmer og bøker.

Hovedformålet med skolen vår er å sikre kompetansen hos selgerne våre, og på den måten alltid være relevante for kundene. Mye av det som Kjell Academy produserer, publiseres også for kundene våre. Her finner du mange kunnskapsfylte videoer og inspirerende artikler.

Små butikker, stort utvalg

Visste du at 9 av 10 produkter ikke står fremme i butikken?

Butikkene våre er ganske små, men bak disken har alle butikkene et stort lager, der vi har nærmere 10 000 ulike produkter. Det innebærer at vi i hver butikk – uansett sted og størrelse – kan tilby et stort sortiment og rask tilgjengelighet.

Kjell & Company i tall

  • 23 butikker i Norge, 107 butikker i Sverige og e-handel via kjell.com.
  • Nærmere 1000 ansatte – med logistikkanlegg og hovedkontor i Malmø.
  • Innkjøpskontor i Shanghai siden 2007.
  • Over 2 millioner medlemmer i kundeklubben vår.

RELATERTE ARTIKLER